Reptile Forums banner
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
finally got camera to work. here's my ickle red tail "gnasher"





scroll domn couple of posts. cheers reticulatus.
 

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Discussion Starter · #2 ·
well that didn't blinking work. BRB. :oops::oops::oops::oops:
 

·
Registered
Joined
·
21,190 Posts
I cant see the pics.
 

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Discussion Starter · #7 ·
reticulatis how the frelling hell did you manage that. been trying to work out how to do it for ages now. what did i do wrong? :bash:
 

·
Registered
Joined
·
4,474 Posts
If you right click on the first pic of yours that failed you get this:

Code:
http://www.reptileforums.co.uk/%5BIMG%5D[B]http://i124.photobucket.com/albums/p31/shipo1066/camerapics25-18.jpg[/B]%5B/IMG%5D
That is where the forum was trying to find the pic. I have no idea where that lot came from!!

The bit you needed is highlighted in bold. (edit, no it isnt. The bit you want starts from the second HTTP and goes on to jpg)

I simply took that bit of the URL and inserted it into the tags manually.

When you use photobucket, underneath the pic you want is several lines of coding. The one you want is labelled "IMG Code". Select that code in its entireity and copy it. You then paste this code directly into your post and do nothing else with it.
Make sense?
 

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Discussion Starter · #9 ·
errrrrrrrrrr think so. will give it a go cheers. :crazy:
 

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Discussion Starter · #10 · (Edited)
errrrrrrrrrr think so. will give it a go cheers. :crazy:


here's hopng

ok went to photobucket. copied img code went to reply post and opened insert image window. pasted code in there and......................... nothing again. oh bugger im not too good at this (in case you hadn't guessed)
 

·
Premium Member
Joined
·
62,208 Posts
lol, nice one dan
 

·
Registered
Joined
·
4,474 Posts
errrrrrrrrrr think so. will give it a go cheers. :crazy:


here's hopng

ok went to photobucket. copied img code went to reply post and opened insert image window. pasted code in there and......................... nothing again. oh bugger im not too good at this (in case you hadn't guessed)
Ok,

I did tell you to just put the copied line directly into the post.

No need to bother doing anything else at all.

When you put it into the post it should look like this:

Code:
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v205/debndan/130107009.jpg[IMG]
 

·
Registered
Joined
·
10,074 Posts
nice boa mate :)
 
1 - 15 of 15 Posts
Top