Reptile Forums banner
1 - 17 of 17 Posts

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi All,

I've had a reptile radiator stop working today for no apparent reason. I've change the fuse in the plug but still no joy. Not sure what else I can do short of actually taking apart the heat panel (which I imagine cancels any warranty on the product).

The radiator is less than a year old so obviously I'm a bit peeved when you consider their retail price is £50 or there abouts.

Anyone else experienced similar problems?

cheers

Stuart
 

·
Registered
Joined
·
13,922 Posts
You kind of answered your own question. Take it back. Does it even have a years warrenty?

Theres nothing inside other than a heating element. Not something I would want to try and fix. We're talking mains electrics here! :)
 

·
Registered
Joined
·
3,281 Posts
try leaving it for a few hours and try pluging it in again. :)
 

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Not sure it has a warranty to be honest. I have several all purchased from different sources so not sure taking it back will be an option either as I can't rermember where I got it from. Luckily I have a spare radiator, but I use about 8 of these on different vivs so I'm going to be a bit p1ssed off if they all start conking out!

Its been un-plugged for a few hours now so I'll go and plug it back in again now.

cheers

Stuart
 

·
Registered
Joined
·
3,281 Posts
does it work??
 

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #6 ·
nope!
 

·
Registered
Joined
·
13,922 Posts
Bin it :(
 

·
Registered
Joined
·
3,281 Posts
or sell it as faulty :) or give it away for free!
 

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #9 ·
well I might as well have a go at fixing it. nothing to lose have I.
 

·
Registered
Joined
·
3,281 Posts
nope. tell u show you get on :)
 

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #11 ·
on second thoughts, I'm not sure I'd trust using a tampered with heater in with one of my snakes even if I do get it working again...it might overhead or start smoking or something...I guess I have a new paperweight! :lol2:
 

·
Registered
Joined
·
3,281 Posts
lol :lol:
 

·
Registered
Joined
·
317 Posts
did you check the wires in the plug,checked the fuse in something else,cable not damaged,socket working,wire conections to the heater
 

·
Registered
Joined
·
5,460 Posts
Discussion Starter · #17 ·
Yes, I spoke to Peter and will be sending it back to Eurorep. Very good of them, all things considered.

cheers

Stuart
 
1 - 17 of 17 Posts
Top